Over mij

Believe in yourself

Hi, ik ben Tina!

Allereerst, super leuk dat je mijn website bezoekt! Ik hoop dat je geniet van mijn blog en podcast. Als je tips of opmerkingen hebt, of gewoon gezellig wilt kletsen dan kan je mij altijd connecten via het contactformulier of mijn Instagram.

Ik ben dus Tina en ik ben 23 jaar oud. Ik woon op mezelf in Almere en studeer Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam. In mijn vrije tijd lees ik een overdreven hoeveelheid aan boeken, haal ik nachtjes door om te Netflixen en doe ik aan yoga en zwemmen.

SpaceyMacy is een lifestyle blog die in het teken staat van good vibes, mijn leven en het leven in het algemeen. Je leest over en luistert naar alles wat mij in het dagelijks leven bezig houdt. De meeste posts gaan over mijn gedachten en gevoelens over onderwerpen die ik mooi vind, of juist lastig. Ik hoop jullie met mijn posts te kunnen helpen, inspireren en motiveren!

Ik lees ook graag over wat jullie denken en voelen dus voel je altijd vrij om mij een bericht te sturen via het contactformulier of mijn Instagram.

Vergeet me niet te volgen!

  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle